Ervaringen

Een aantal persoonlijke ervaringen van mijn leerlingen.

Testimonials

“Bij Inge merk je dat yoga meer is dan alleen fysieke oefeningen. Haar opening van de les – met een thema – brengt je ook in contact met het spirituele deel van yoga. Dit zorgt er voor dat het leren ontspannen in momenten van spanning doorwerkt in het dagelijks leven. Inge krijgt het voor elkaar in een sfeer van stilte toch heel realistisch en met humor te werken. Je voelt dat wat zij ons leert en hoe zij zelf in het leven staat met elkaar klopt”.
Anita
"Ik vind dat jij mensen zowel lichamelijk als geestelijk op een ongedwongen manier aan het werk zet zichzelf open te stellen voor het leven van alledag, je open te stellen voor de energie, je zacht te maken en daardoor te ontspannen.
Ik voel me vele malen energieker en merk dat mijn lichaam steeds minder protesteert als ik het eens flink aan het werk zet door een flink eind te wandelen of te fietsen. Ook geestelijk is alles een stuk helderder."
Rosita
"Ten opzichte van alle andere yoga-teachers die ik heb meegemaakt, vind ik dat de interactie tussen Inge en ons (je leerlingen) opvallend is. Ik vind het heel prettig dat je de lessen begint met iets te vertellen over wat je hebt meegemaakt en hoe je dat dan weer betrekt op de yogalessen met een thema.
Je persoonlijke benadering is heel prettig en het enthousiasme waarmee je dingen overbrengt geven mij een goed gevoel."

Monique